Arbejdsglæde kommer ikke med morgenkaffen

Arbejdsglæde kommer ikke med morgenkaffen

Undersøgelser viser, at virksomheder der har glade og sunde medarbejdere klarer sig dobbelt så godt på bundlinjen.

For de fleste mennesker kommer arbejdsglæden dog ikke automatisk med morgenkaffen.

At kunne bevare motivationen og nå det du gerne vil i en presset hverdag, kræver overskud, energi og evnen til at kunne dyrke det som Charlotte Bircow kalder mental fitness.

Motiverede og engagerede medarbejdere og kolleger har den største indflydelse på energien på arbejdspladsen, såvel som i privatlivet.

Hør Charlottes bud på hvordan du bliver bedre til at motivere dig selv og andre.

I dette foredrag giver Charlotte dig inspiration og en masse værktøjer til hvordan et travlt arbejdsliv kan forenes med ro, fordybelse, energi og overskud.

Få mentale og fysiske værktøjer, der er lige til at bruge og kan mærkes individuelt og kollegialt med det samme.

Foredraget fokuserer på, de mange fordele vi opnår som medarbejdere og kolleger, når vi er bevidste, og proaktivt vælger vores adfærd.

Få mere energi, livsglæde og overskud ind i din og dine kollegers hverdag og arbejdsliv. Glæd dig til et humoristisk, inspirerende foredrag og gå hjem med en håndfuld værktøjer der med garanti kan løfte din og dine kollegers arbejdsglæde

“Charlotte er en gave til ethvert arrangement, hvor I skal bruge en foredragsholder, der med sin evige tro på livet og dets herligheder, virkelig formår at inspirere sine deltagere til efterfølgende proaktiv adfærd. Charlottes foredrag giver stof til eftertanke og deltagerne går aldrig hjem uden brugbare guldkorn, som kan benyttes både på arbejde og i privatlivet”.

Er du interesseret i at høre mere om mine foredrag eller kurser, er du velkommen til at kontakte mig ved at sende en mail på post@charlottebircow.com. Du kan også ringe til mig direkte på tlf 53590001.

Om Charlotte

56-årige Charlotte Bircow Næss-Schmidt er kvinden, der bragte fitness-tanken til Danmark. Hun stod bag de første fitnesscentre, instruktøruddannelser og introducerede træningsformen spinning i Norden. I dag har hun solgt over 1,5 millioner fitnessvideoer og skrevet 7 bøger om sundhed.

Derfor er det ingen overdrivelse at Charlottei dén grad har været med til at gøre motion og træning til en del af vores hverdag. Men selv om den populære foredragsholder og Sundhedsekspert slog igennem med sloganet “Balder af stål”, så har hendes fokus gennem 25 år på sundhedsscenen altid ligget på at skabe sundhed og velvære – fysisk og mentalt. I dag kender vi hende også som den sårbare, men stærke kvinde, der på forbilledlig vis har overvundet sin kræftsygdom og delt sin fight og sit positive livssyn med hele Danmark.

Charlotte er en af Danmarks mest populære kvindelige foredragsholdere.

I sine humoristiske og inspirerende foredrag sætter Charlotte fokus på hvordan positive tanker, motion og kost, kan skabe glæde og overskud i hverdagen – både individuelt og i et kollegafællesskab.

I foråret 2012 udkom hendes bog, “Kræft æde mig nej” – en bog til inspiration, støtte og trøst for mennesker, der går gennem en af livets svære kriser. Charlotte Bircow er i dag ambassadør for Kræftens Bekæmpelse, Hjerteforeningen, samt Børn, Unge og Sorg. Hun er en af frontfigurerne i mediernes “Knæk Cancer”-dækning, og måske så du hende vinde 2 millioner kroner til Kræftens Bekæmpelse i “Hvem vil være millionær”.

Charlotte kan bookes til foredrag, samt aktive hele og halve dage, hvor hendes inspiration kan bakkes op af fysisk udfoldelse. Hun holder foredrag på både dansk og engelsk.

Charlotte er en gave til ethvert arrangement, hvor I skal bruge en foredragsholder, der med sin evige tro på livet og dets herligheder, virkelig formår at inspirere sine deltagere til efterfølgende proaktiv adfærd. Charlottes foredrag giver stof til eftertanke og deltagerne går aldrig hjem uden brugbare guldkorn, som kan benyttes både på arbejde og i privatlivet.

Om Charlotte

 • 56 år
 • Foredragsholder
 • Ambassadør for Kræftens Bekæmpelse og Hjerteforeningen
 • Uddannet HA/HD i økonomi på CBS
 • Uddannet Executive Board Member på CBS
 • Uddannet NLP og NLC Lifecoach i USA
 • PProduceret TV-programmer og skrevet 7 bøger
 • Solgt 1,5 mill motionsdvdér i DK
 • Tidliger to motionscentre: Sportsclub og Sweatshop
 • Indført spinning i Norden
 • Tidligere ejer af fødevarelinjen “CB Powerfood – mad med viden bag”
 • Ejer af CB Wellness
 • CEO og Founder Active by Charlotte – verdens første cremeserie til alle os der elsker at dyrke motion, og gerne vil passe på os selv.

Er du interesseret i at høre mere om mine foredrag eller kurser, er du velkommen til at kontakte mig ved at sende en mail på post@charlottebircow.com. Du kan også ringe til mig direkte på tlf. 53590001.