Foredragsreferencer

Det siger kunderne, som har oplevet foredrag med Charlotte Bircow

“Charlotte leverede et super godt foredrag med et inspirerende spark bagi. Hun har en fantastisk udstråling og en indstilling til livet, der smitter.”

– SKAT – Ringkøbing

“Fantastiske Charlotte Bircow Næss-Schmidt… SÅ glad for, at du var på “plakaten”…du leverede varen… Top professionelt, gribende, rørende, humoristisk… Og med en god portion selvironi tryllebandt du publikum og fortjente til fulde den stående applaus du fik… RESPEKT …”

Charlotte Bøving – Kvindeforum Musikhuset Esbjerg

“Charlotte er ægte. Alle syntes rigtig godt om hende og ‘fik’ noget hjem!”

– Gitte Bøgh – Kvindelige virksomhedsejere/AddOn

“1000 tak for dit bidrag til at gøre TMC-konferencen i Rom til en succes. Dine energy-breakers blev rigtigt godt modtaget af deltagerne på ISS Top Management Conference i Rom, og de formåede at bringe energi, humør og velvære ind i konferencerummet. Det var vigtigt for mig, at kombinere en kropslig aktivitet med de præsentationer, der kom fra scenen for på den måde, at aktivere deltagerne på flere plan – dette løste du på forbilledlig vis. Din professionalisme og charme var smittende, og jeg har allerede modtaget meget positivt feedback fra deltagerne vedr. dine indlæg.”

– Jeff Gravenhorst – Group CEO, ISS

“1.000 tak for en fantastisk indsats ifm. TMC – dine små energy-breaks var fantastiske og mange har specielt nævnt og rost dig for dit engagement og humor. Godt gået og tak fordi du kom til Rom og var med til at gøre TMC til en success.”

– Peter Ankerstjerne – Group Marketing Director, ISS

“Jeg var fuldstændig høj i dagene efter – og ikke siden jeg var inde at høre Anthony Robbins, har nogen fyldt mig med så megen energi og power. Charlotte er en formidabel formidler, som på en meget charmerende og jordnær måde, når helt ud til dit publikum: høj og lav, tyk og tynd. Vi var jo en broget forsamling, men min fornemmelse er at størstedelen er gået derfra med følelsen af at de var specielle og at man kan hvad man vil.”

– Karen Thor – Mad med omtanke

“TAK for et underholdende, humoristisk og livsbekræftende foredrag i går, du er så fyldt af positiv energi og det smitter(heldigvis), det er rart at man også kan høre om kræft på den måde, jeg ved ikke om du lod mærke til folk da de gik hjem i går, de gik hjem med et smil :-)”

– Joan Larsen – Nordfyns biblioteker

“Charlotte var bare helt fantastisk. :-)”

– Heidi Simonsen – Køge Handelsskole

“En stor tak for et fantastisk foredrag. Du har fået så meget ros fra alle. Det er fantastisk at opleve en flot kvinde med så meget varme og livsmod, der på en let og personlig måde, kan aflevere et budskab om at være åben og taknemmelig over for livet. Sikke en energi du har. Du har inspireret mig og alle de kvinder du tryllebandt til foredraget.”

– Lotte Fromholt – Randers FC

“Du var hamrende god, Charlotte – tak for et dejligt og berigende foredrag. OG at du satte fut i alle konerne :)”

– Helle Munk Jacobsen – Club 89

“Charlotte er en dedikeret og inspirerende foredragsholder, som kunne skabe dynamik selvom vi var få deltagere.”

– Anette Bjerkesmoen Olsen – Personaleforeningen SparS

“Tak for en sjov, inspirerende og tankevækkende dag. Du formår virkelig med humor og nærvær at formidle de vigtige budskaber. Jeg kan mærke, at alle medarbejdere har taget noget til sig fra dagen, som de kan bruge i deres videre liv.”

Jørn Juel, Ældre Sagen

“Mange tak for et super inspirerende foredrag i går. Du var meget ærlig og fyldt med positiv energi, – vi tog hjem med en super god oplevelse. Vi blev både underholdet men samtidig var alvoren der bestemt også.”

– Vibeke Carmen Sørensen – AOF Østfyn

“Vi var lidt spændt på om Charlotte kunne ‘løfte’ stemningen når det var et tømrerfirma med hovedsaglig mænd, men det var intet problem. Der var en fantastisk stemning og mange af mændene har meldt tilbage at de syntes det var et rigtigt godt og sjovt foredrag.”

– Karen Jensen – Kurt Kirkegaard A/S

“Tilbagemeldingerne har været fantastiske.Foredraget blev oplevet som utrolig nærværende. Man identificerede sig, målte sig og reflekterede imens historien om et liv blev fortalt. Følelsen af succes spænder fra forretningslivet med de store chancer der tages til gennemlevelsen af et sygdomsforløb. Et forløb hvor sygdomrollen ikke tog over og grundholdingen til sundhed blev bevaret og sikrede et stærkt udfald.”

Tanja Green Vestergaard – DIstrikt 4 Esbjerg

“Charlotte leverede et levende, åbent og varmt foredrag. Hun havde ringet og aftalt mødetid inden. Var der i god tid inden foredraget og havde tid til evt. personlige spørgsmål bagefter. Et stort varmt tak herfra.”

– Marian Birk – Kolt Menighedsråd

“Vi synes alle, at foredraget var helt fantastisk, også den måde det hele var bygget op på. Det var meget spændende og det er noget vi kan bruge i vores dagligdag. Hun virker som en helt fantastisk person, og virkelig god til at komme ud til at de tilhørende. Kan varmt anbefale hendes foredrag til andre. Super flot.”

– Marianne Petersson – Struer Lægecenter

“Meget inspirende foredrag. Fantastisk at se, at man kan være så meget ovenpå. Charlotte har prøvet meget, og fremstiller sit budskab på en god, sjov, selvironisk måde, hvor det er helt sikkret, at ingen falder i søvn.”

– Nicki S. Pedersen – Østjyllands Politiforening

“Jeg deltog i Charlottes foredrag om motivation og mental fitness, og syntes det var en berigende oplevelse. Charlotte er en meget dygtig kommunikator, der i sin formidling har en unik evne til at fange og begejstre sit publikum. Charlottes vinkel, der går på at priortere, organisere og optimere sit liv har utvivlsomt fået mig til at rette fokus på en del områder, der ikke hidtil fik tildelt den betydning de burde have. Netop på den baggrund vil jeg på det varmeste anbefale Charlottes foredrag.”

– Adm. direktør/CEO Christian Vollerslev – Promovator A/S

“Charlotte Bircow var super underholdende og spændende at høre.”

– Marianne Mortensen – Midtfyns Husflid

“Charlotte Bircow var meget imødekommende overfor deltagerne. F. eks. hilste hun på alle ved indgangen, hvilket straks skabte en nærmest fortrolig stemning. I sit foredrag satte hun hovedtemaét brystkræft ind i en større sammenhæng, hvor der focuseredes på gode liv i bredeste betydning – tilsat en god portion humor. Stemningen var god begge aftener, så jeg kan varmt anbefale andre at engagere Charlotte Bircow til lignende arrangementer.”

– Arne Veis – FOF-MidtVest

“Charlotte er et fantastisk dejligt og behageligt menneske. Vi havde en messe for kræftramte og hun gav dem noget de kunne tage med derfra. Dejlig positiv person.”

– Else Nielsen – Silkeborgs lokalafdelinge for Kræftens Bekæmpelse

“Stort tak for et fantastisk foredrag. Du fik så meget ros fra alle.Fantastisk at opleve en flot kvinde med så meget varme og livsmod, der på en let og personlig måde, kan levere et budskab om at være åben og taknemmelig over for livet. Du har inspireret mig og alle de kvinder du tryllebandt.”

– Lotte Fromholt, Randers FC/ “Dejlige Damers Aften”

Er du interesseret i at høre mere om mine foredrag eller kurser, er du velkommen til at kontakte mig ved at sende en mail på post@charlottebircow.com. Du kan også ringe til mig direkte på tlf. 70 20 67 01.