Nyheder fra Charlotte

18-07-16

Active by Charlotte - til alle os der elsker at dyrke motion, og gerne vil passe godt på os selv.

Du kan læse mere her : www.activebycharlotte.com

10-10-16

Nedenstående finder du min foredragskalender

Booking af foredrag sker ved at ringe til mig på 70 20 67 01 eller sende en uforpligtende booking forespørgsel på post@charlottebircow.com

02-07-16

Trænger du til et fysisk og mentalt skub i den positive og livsbekræftende retning, så er det fra d. 28 oktober til 4 november vi afholder YourWeek. En uge hvor alle os der en gang imellem kan miste pusten, fyldes op fysisk og mentalt med gode råd og værktøjer til at holde os på toppen - også selv om livet kan bide os i vore nok så stramme balder en gang imellem. Glæd dig til en uge, hvor du med garanti vender tilbage med SÅ meget fornyet energi og styrke. Jeg vil stå for den daglige mentale undervisning i konferencelokalerne, mens Kristina Trolle  og jeg begge vil sørge for I får trænet kondition, styrke, stræk og sind for fulde knald hele ugen - alt efter formåen  smile-humørikon Vi glæder os til at tage imod jer, og de der endnu ikke har booket, kan gøre det på 76500400 hos Club La Santa.

29-12-15

Jeg har gennem årene hjulpet flere tusinde mennesker med at få det liv og den krop de drømmer om. 

Hvad enten du ønsker at smide de overflødige kilo, få en sundere livsstil, inspiration til din fremtidige karriere eller hjælp til andre områder i dit liv, så er det her du kan få den hjælp du ønsker.

 

 

27-08-15

Prøv mit online univers GRATIS i en måned 

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få Charlotte som din sundhedsekspert, direkte i din mailbox.

Go social
Køb produkter i shop