Personlig varig livsstilsændring med Charlotte Bircow. Ring eller mail for tilmelding

Ønsker du der skal ske en ændring i dit liv, hvad enten det er fysisk eller mentalt, kan du booke mig som din coach og inspirator:

Forløbet fungerer således.

1. Du kontakter mig på mail post@charlottebircow.com og vi aftaler et coachingforløb. 

2. Du modtager dernæst pr. mail et spørgeskema fra mig som du udfylder over 5 dage og returnerer.

3. Jeg gennemgår alle dine svar, og lægger en helt personlig livsstilsplan til din fremtidige sunde positive livsstil.

4. Vi mødes og jeg fremlægger din nye livsstilsplan, så du ved hvad du kan ændre i det liv, og ved hvordan du gør fremadrettet.

Dette forløb koster kr 2595,-  som betales ved opstart.

Du kan også vælge et 10 turs forløb inkl livsstilsplan til kr 10.000,- som skal bruges inden for 6 måneder.

Efterfølgende koster hver time du booker hos mig kr. 1200,- 

I mine coachingforløb får du:

- alle de mentale værktøjer du skal benytte fremover for at bryde gamle vaner og opnå en varigt ændring

- al den nødvendige viden om kost

- personlig træning

Handler din livsstilsændring om vægttab, kan du desuden få målt din bodyage, fedtprocent og forbrænding, hvis du ønsker det. Så har du dit fysiske fremskridt sort på hvidt. Mail Charlotte Bircow på post@charlottebircow.com for yderligere spørgsmål og tidsbestilling.

 

Måske har du hørt Camilla Henriksen fortælle om hvordan hun smed 54 kg og blev den hun var inderst inde. Hun har udgivet bogen "Hvis jeg kan, kan du også" 

Hør hvad andre jeg har hjulpe,t siger på nedenstående videoklip og udtalelser

Christina Thorius

Da jeg første gang mødte Charlotte, stod jeg som 30-årig midt i mit livs krise…troede jeg.

Jeg havde det rigtig skidt med mig selv. Lavt selvværd, jeg lod folk træde på mig. Jeg havde ingen overskud overhovedet, var meget træt og bestilte ikke andet end, at skælde ud på mine børn hele tiden. Det gjorde mig rigtig ked af det!

Her sad jeg så til min første samtale med Charlotte - og jeg vidste ikke rigtig hvad jeg skulle forvente. Men én ting var sikkert, jeg havde regnet med lidt medlidenhed. Og det fik jeg bestemt ikke! Alt hvad jeg fortalte Charlotte, sagde hun var min egen skyld. Og jeg havde rigtig meget brug for, at kunne give andre skylden, for så ville tingene måske hurtigere ændre sig og gå væk.

Jeg gik derfra rigtig ked af det, men vendte tilbage til samtale nr. to. For jeg var nødt til at få forklaret, hvorfor alt var min skyld. Så jeg sagde til Charlotte at jeg synes hun var rigtig urimelig og at jeg virkelig blev ked af det. Charlotte smilede til mig og sagde: Hvor er det godt du tør sige fra Honey og sige hvad du føler. Det er DET jeg mener med, at du selv er skyld i din triste og hårde hverdag. Du skal lære at passe på dig selv, og ikke lade andre styre DIT liv, det skal du selv!

Da fik vi åbent op for noget godt. Jeg gik helt i dybden med nogle ting, og Charlotte gav mig værktøjer til, hvordan jeg ved hver en negativ ting/tanke i livet, skulle finde noget positivt og erstatte den med. Det var nemmere sagt end gjort. Men hvor det dog hjælper! Jeg blev kort tid efter min start ved Charlotte, ramt af en blodprop i mine lunger. Sig mig lige hvad positivt der kan være i det…men som forventet havde Charlotte også et svar på det. Nu er du virkelig obs. på at ændre dit liv, og passe på dig selv. Og det hjælper jeg dig med sagde hun. Og det har hun helt bestemt gjort. Jeg fik det meget bedre, hver gang jeg havde snakket med Charlotte. Enten pr. telefon, mail el når vi mødtes. Hun er det mest fantastiske menneske jeg kender!

Noget tid efter hvor jeg egentlig synes at mit liv havde vendt sig i den positive retning, blev min far ramt af kræft. Han døde meget kort tid efter. Jeg spurgte Charlotte: Hvad er det lige der er positivt ved at min far skal dø! Det kunne jeg slet ikke se. Charlotte bad mig kigge indad i denne svære situation, og jeg kom selv frem til svaret. Nu er jeg lidt mere rustet til, at klare alle de op og ned ture, som vi alle skal igennem her i livet. Jeg var nødt til at blive voksen! Jeg har ikke den samme beskyttelse omkring mig mere.

Charlotte har fået en stor plads i mit hjerte efter dette coaching forløb

 

Cathrine Pedersen:

Da jeg efter lang tids overvejelse havde besluttet mig for at det var NU jeg skulle give mig selv og min lille familie en ny livsstil, tog jeg kontakt til Charlotte. Jeg havde hørt og set en masse fantastiske ting som hun havde gjort for andre med samme problem som jeg selv og det ønskede jeg virkelig at lære, så jeg kunne få en masse gode og sunde vaner ind i mit eget liv og samtidig mindske risikoen for at mit barn fik samme problem med vægten som jeg selv har haft gennem mit liv. Jeg var en meget trist og negativ person, ikke mindst overfor mig selv men også overfor min familie og venner omkring mig. Jeg grinte sjældent og tænkte kun negative tanker om mig selv. Jeg hadede min krop og jeg kunne ikke se meningen med jeg skulle gøre noget ved den, for det blev jo aldrig bedre. Charlotte har fået mig til at tænke anderledes, fået mit smil tilbage igen, fået selvtilliden til at blomstre, og fået mig til at tro på mig selv. Hun har givet mig råd og vejleding til at få sunde og nye måder at spise på. Formodet at få mig til at undgå sukker helt da jeg var ekstrem sukkerafhængig ,og ikke mindst har hun fået mig til at motionere og med alt det, har jeg fra januar til slutningen af maj måned tabt 20 kg. Det som har gjort at jeg kan holde gejsten, er fordi Charlotte står bag mig hele vejen, hun støtter mig når det er sværest, forventet noget af mig og roser mig for hver nye ting jeg har indset og gjort godt for mig selv og det betyder så meget, når man er i gang med noget af det sværeste i livet - nemlig at bryde de dårlige vaner! Jeg kæmper stadig med at nå mit mål, men der er lys forenden af tunnelen og vejen er ikke så lang som den har været. Når jeg får tanken om usunde ting, kigger jeg ned af mig selv og sir nej jeg har ikke brug for det. Det har taget mig lang tid at komme dertil, men hvad man ikke dør af - gør kun en stærkere og det er jeg blevet ☺

 

Signe Poss Johansen:

Jeg vidste godt hvad jeg skulle spise og hvor meget jeg skulle motionere for at der var "balance" i regnskabet. Men gennem de sidste 10 år, har den "lille fede", på højre skulder, fået lov til at bestemme mere og mere over mit liv. Ud over at den "lille fede" elsker alt hvad der er usundt, så er den også ekspert i undskyldninger, negative tanker og overspringshandlinger. I marts måned besluttede jeg, at jeg ikke ville ende som fyrre, fed og færdig, men at jeg havde brug for hjælp til at få den "lille fede" ned fra min skulder. Derfor kontaktede jeg Charlotte og min livsstilsændring kunne begynde.

Charlottes positive tilgang til livet og hendes store engagement i min livsstilsændring, smittede allerede ved vores første samtale. Jeg har ikke et øjeblik været i tvivl om, at denne livsstilsændring handler om mig og kun mig. For at ændre mit livsstil har jeg fået, for mig, 2 vigtige redskaber: For det første at bruge alle de positive oplevelser der er/har været i mit liv lige nu og her. Jeg kan ikke undgå negative tanker/oplevelser, men jeg kan selv vælge at fokusere på det positive frem for det negative. For det andet, at tænke: "Jeg har tid nok". Det var blevet en vane at udskyde forskellige ting i mit liv, fordi jeg ikke have "tid nok". Det hænder stadig, at jeg ikke har "tid nok", men nu sørger jeg for at finde tiden.

Det har været nemt for mig at ændre min livsstil. Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at jeg ikke kunne gennemføre dette uden Charlotte, for Charlotte har gennem sin coaching hjulpet mig til at finde mig selv igen. En positiv og glad person, der selv bestemmer over mit liv og de valg jeg tager. Den "lille fede" sidder stadig på min højre skulder, den fylder ikke så meget mere, men jeg har besluttet, at den godt må blive for den skal huske mig på mine 10 "fede" år på både godt og ondt.

Jeg er nu på 20. uge af min livsstilsændring, har tabt mig 20 kg og er blevet 19 cm. mindre om hofterne. Jeg har ingen problemer med at tale om min livsstilsændring og hvorfor jeg har brug for Charlotte til at coache mig. Jeg "flygter" ikke når jeg ser et kamera, har tilmed sat et billede af mig selv på min facebook profil. At lave de gode tilvalg bliver mere og mere en del af min hverdag og jeg tør nu slippe min afhængighed af ting og i stedet fokusere på positive oplevelser og relationer

 

Marie Charlotte Hess-Skjærven:

" Er det dig der kontrollerer sukkeret eller er det sukkeret der kontrollerer dig?"

Dette spørgsmål fra Charlotte var virkelig en øjenåbner for mig, for det var jo virkelig sukkeret, der kontrollerede mig i en periode. Når man som mig ikke kan lide, at blive kontrolleret var det lige det spørgsmål der ændrede hele min hverdag. Stort set alt sukker og light produkter røg ud med det samme. Sukkeret skulle bare ikke kontrollere mig!!

 Når jeg spiser og drikker produkter med sukker i dag, får jeg det decideret dårligt. Jeg kan mærke, at det ikke er godt for min krop eller mit sind.

Charlotte har guidet mig til at forstå, at det ikke er tallene på vægten, der er det vigtigste, men mere min fysiske og psykiske form. På trods af det vejer jeg mig jo stadig af og til, og der er indtil videre røget 18 kg på et år. Jeg træner 4-6 gange ugentligt og nøjes med at spise sukker, drikke alkohol osv. til festlige lejligheder. Det er blevet en hel naturlig del af min hverdag, og jeg føler mig langt bedre tilpas i dag end jeg gjorde for et år siden, da jeg startede hos Charlotte!

 

Køb produkter i shop
Go social