Om Charlotte Bircow

Foredragsholder og sundhedsekspert Charlotte Bircowforedrag8.jpg

54-årige Charlotte Bircow Næss-Schmidt er kvinden, der bragte fitness-tanken til Danmark. Hun stod bag de første fitnesscentre, instruktøruddannelser og introducerede træningsformen spinning i Norden. I dag har hun solgt over 1,5 millioner fitnessvideoer og skrevet 7 bøger om sundhed.

Derfor er det ingen overdrivelse at Charlottei dén grad har været med til at gøre motion og træning til en del af vores hverdag. Men selv om den populære foredragsholder og Sundhedsekspert slog igennem med sloganet "Balder af stål", så har hendes fokus gennem 25 år på sundhedsscenen altid ligget på at skabe sundhed og velvære - fysisk og mentalt. I dag kender vi hende også som den sårbare, men stærke kvinde, der på forbilledlig vis har overvundet sin kræftsygdom og delt sin fight og sit positive livssyn med hele Danmark.

Charlotte er en af Danmarks mest populære kvindelige foredragsholdere. 

I sine humoristiske og inspirerende foredrag sætter Charlotte fokus på hvordan positive tanker, motion og kost, kan skabe glæde og overskud i hverdagen - både individuelt og i et kollegafællesskab. 

I foråret 2012 udkom hendes bog, "Kræft æde mig nej" - en bog til inspiration, støtte og trøst for mennesker, der går gennem en af livets svære kriser. Charlotte Bircow er i dag ambassadør for Kræftens Bekæmpelse, Hjerteforeningen, samt Børn, Unge og Sorg. Hun er en af frontfigurerne i mediernes "Knæk Cancer"-dækning, og måske så du hende vinde 2 millioner kroner til Kræftens Bekæmpelse i "Hvem vil være millionær".

Charlotte kan bookes til foredrag, samt aktive hele og halve dage, hvor hendes inspiration kan bakkes op af fysisk udfoldelse. Hun holder foredrag på både dansk og engelsk. 

Charlotte er en gave til ethvert arrangement, hvor I skal bruge en foredragsholder, der med sin evige tro på livet og dets herligheder, virkelig formår at inspirere sine deltagere til efterfølgende proaktiv adfærd. Charlottes foredrag giver stof til eftertanke og deltagerne går aldrig hjem uden brugbare guldkorn, som kan benyttes både på arbejde og i privatlivet. 

 

Om Charlotte

54 år og mor til 3 "børn" på 29, 27 og 18 år
Foredragsholder
Ambassadør for Kræftens Bekæmpelse og Hjerteforeningen
Uddannet HA/HD i økonomi på CBS
Uddannet NLP 0g  NLC Lifecoach i USA 
Produceret TV-programmer og skrevet 7 bøger
Solgt 1,5 mill motionsdvdér i DK
Tidliger to motionscentre: Sportsclub og Sweatshop
Indført spinning i Norden
Tidligere ejer af fødevarelinjen "CB Powerfood - mad med viden bag"
Ejer af Charlottebircow.com - online motion og webshop
Køb produkter i shop
Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få Charlotte som din sundhedsekspert, direkte i din mailbox.

Go social