Velkommen til mit nye univers

Aug 31, 2023

Jeg har glædet mig rigtig meget til at lancere dette univers til alle os der gerne vil have en sund, slank og glad livsstil.

Herinde finder du 10-60 min træningsprogrammer du kan bruge lige så tit du har lyst. Du får dagens træning og dagens tip. Jeg laver løbende challenges til dig med fokus på f.eks flad mave, balder af stål, faste arme osv. Du kan træne alene eller sammen med alle de andre medlemmer herinde, og du kan dele dine oplevelser og succeser med andre. Du har mig altid lige ved hånden, og jeg svarer løbende på spørsmål, ligesom du har mulighed for at booke mig til private online coaching sessions.

Du finder kun de bedste kostopskrifter til din sunde livsstil. Vi har stort fokus på at levere de mest optimale opskrifter, og har derfor taget udgangspunkt i den kost de længstlevende mennesker spiser. Du kan med vores gennemsnitlige kalorieberegner se hvor mange kalorier du behøver hver dag - alt efter dit aktivitetsniveau ,og således let sammensætte de måltider der passer til dig hvis du vil smide nogle kilo. 

Du får også masser af tips fra mig hver dag til at bevare motivationen og komme igennem livets ups and downs. 

Og så får du også altid 10 % rabat på min Aktiv by Charlotte Hudpleje serie og træninsudstyr. 

Alt dette for kun kr 69,- pr. mdr eller kr 759,- for et helt år.

Klik her og  bliv medlem her www.charlottebircow.com