En af Danmarks mest populære kvindelige foredragsholdere


Charlotte er en af Danmarks mest populære kvindelige foredragsholdere.

I sine humoristiske og inspirerende foredrag sætter Charlotte fokus på hvordan positive tanker, motion og kost, kan skabe glæde og overskud i hverdagen – både individuelt og i et kollegafællesskab.

Charlotte kan bookes til foredrag, samt aktive hele og halve dage, hvor hendes inspiration kan bakkes op af fysisk udfoldelse. Hun holder foredrag pĂĄ bĂĄde dansk og engelsk.

Jeg tilbyder følgende foredrag:

Energi og overskud i en travl hverdag

I dette foredrag giver Charlotte dig inspiration og en masse værktøjer til hvordan et travlt arbejdsliv kan forenes med ro, fordybelse, energi og overskud.

Læs mere

SĂĄdan skaber du medvind i modvind

I foredraget sætter Charlotte fokus på hvordan sundhed i både tanke og krop, skaber stort konkret overskud og glæde i hverdagen – selv når det ser sortest ud og forandringens vinde blæser.

Læs mere

Vilje og balder af stĂĄl

På en humoristisk og tankevækkende facon deler Charlotte sin personlige historie fra Fitnessdronning, Kræftpatient, Ironman og livet som iværksætter gennem alle faserne.

Læs mere

Kursusdage

Undersøgelser viser, at virksomheder der har glade og sunde medarbejdere klarer sig dobbelt så godt på bundlinjen.”

Med udgangspunkt i arbejdspladsens behov, tilbyder Charlotte hele og halve kursusdage.

Læs mere

Konferencier - Energizer

Vil du gerne sikre dig, at dine medarbejdere får det fulde udbytte af en lang konference dag, så kan Charlotte bookes som Konferencier – Energizer, hvor hun sørger for at alle deltagere holder energien i top fysisk og mentalt i løbet af dagen, således at udbyttet af dagen højnes.

Læs mere

Om Charlotte

Mød kvinden...

Læs mere

Referencer

SKAT, Ringkøbing

"Fantastiske Charlotte Bircow Næss-Schmidt… SÅ glad for, at du var på “plakaten”…du leverede varen… Top professionelt, gribende, rørende, humoristisk… Og med en god portion selvironi tryllebandt du publikum og fortjente til fulde den stående applaus du fik… RESPEKT …"

Kontakt og forespørgsler

Er du interesseret i at høre mere om mine foredrag eller kurser, er du velkommen til at kontakte mig ved at sende en mail pĂĄ [email protected]. Du kan ogsĂĄ ringe til mig direkte pĂĄ tlf. 53590001 eller bruge denne formular.

Udfyld og send formularen: