Energi og overskud i en travl hverdag

 

Vi har alle sammen susende travlt og mange dage går med, at vi kun lige når dét, vi skal nå.

I dette foredrag giver Charlotte dig inspiration og en masse værktøjer til hvordan et travlt arbejdsliv kan forenes med ro, fordybelse, energi og overskud.

Få mere energi, livsglæde og overskud ind i din hverdag og dit arbejdsliv, og forlæng måske endda din dag med et par timer.

Glæd dig til et humoristisk, inspirerende foredrag og gå hjem med en håndfuld værktøjer til en positiv og sund livsstil.

Charlotte Bircow Næss-Schmidt

Charlotte er en af Danmarks mest populære kvindelige foredragsholdere.

I sine humoristiske og inspirerende foredrag sætter Charlotte fokus på hvordan positive tanker, motion og kost, kan skabe glæde og overskud i hverdagen – både individuelt og i et kollegafællesskab.

Referencer

SKAT, Ringkøbing

"Fantastiske Charlotte Bircow Næss-Schmidt… SÅ glad for, at du var på “plakaten”…du leverede varen… Top professionelt, gribende, rørende, humoristisk… Og med en god portion selvironi tryllebandt du publikum og fortjente til fulde den stående applaus du fik… RESPEKT …"

Kontakt og forespørgsler

Er du interesseret i at høre mere om mine foredrag eller kurser, er du velkommen til at kontakte mig ved at sende en mail på [email protected]. Du kan også ringe til mig direkte på tlf. 53590001 eller bruge denne formular.

Udfyld og send formularen: