Vilje og balder af stål

 

  • Alle kan få en blændende ide!
  • Færre kan føre den ud i livet!
  • Kun få kan få ideen til at blive en succes!

At skabe en succes kræver vilje og balder af stål!

På en humoristisk og tankevækkende facon deler Charlotte sin personlige historie fra Fitnessdronning, Kræftpatient, Ironman og livet som iværksætter gennem alle faserne.

Du får indsigt i Charlottes dybeste hemmeligheder omkring hvordan en idè går fra at være en tanke, over i processen til at føre den ud i livet, og til hvordan den idè bliver til en succes – selv når jorden skælver under dig.

Forbered dig på grin, dybde og masser af stof til eftertanke.

Charlotte Bircow Næss-Schmidt

Charlotte er en af Danmarks mest populære kvindelige foredragsholdere.

I sine humoristiske og inspirerende foredrag sætter Charlotte fokus på hvordan positive tanker, motion og kost, kan skabe glæde og overskud i hverdagen – både individuelt og i et kollegafællesskab.

Referencer

SKAT, Ringkøbing

"Fantastiske Charlotte Bircow Næss-Schmidt… SÅ glad for, at du var på “plakaten”…du leverede varen… Top professionelt, gribende, rørende, humoristisk… Og med en god portion selvironi tryllebandt du publikum og fortjente til fulde den stående applaus du fik… RESPEKT …"

Kontakt og forespørgsler

Er du interesseret i at høre mere om mine foredrag eller kurser, er du velkommen til at kontakte mig ved at sende en mail på [email protected]. Du kan også ringe til mig direkte på tlf. 53590001 eller bruge denne formular.

Udfyld og send formularen: